om meg

Hei, så hyggelig at du vil vite litt mer om meg!

Mitt navn er Hanna Marie Stubberud, jeg er 24 år og jeg kommer fra ei lita bygd med store drømmer! Ikke fotballinteressert? Da ga ikke den referansen noen mening , men det er altså Mjøndalen jeg hinter til. Jeg er en utadvent og nysgjerrig jente, som liker utfordringer og muligheter til å lære. i tillegg setter jeg stor pris på å bli kjent med nye mennesker og steder, noe som har ført til at jeg har reist jorden rundt 2 ganger.

Høsten 2018 begynte jeg på studiet “Kreativ Markedskommunikasjon” ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Jeg har vært igjennom 3 utrolig spennende semester, hvor jeg har fått prøvd meg innen en rekke ulike temaer som bedriftskommunikasjon, visuellkommunikasjon, merkevarebygging, atferdøkonomi og kommunikasjonsetikk.

Denne våren har jeg valgt å fordype meg i emne “Varehandel – bærekraftig og digital”. Dette er et emne som fanget min oppmerksomhet da jeg selv har jobbet som butikkmedarbeider i klesbransjen de siste 4 årene. Varehandelen er i kontinuerlig endring, og virker som det er et ekstremt engasjement og vilje til å følge den bærekraftige og digitale utviklingen. Dette er min motivasjon til å tilegne meg kunnskap som kan gi meg en dypere og bredere forståelse av denne utviklingen.

Dette semesteret har vi fått i oppgave å starte en faglig blogg, og det er på denne bloggen du befinner deg akkurat nå! I tiden fremover vil jeg dele erfaringer, ferdigheter og annen kunnskap jeg tilegner meg igjennom året.

/Hanna Marie Stubberud